Over mij

Mijn naam is Carline Groeneweg. Ik ben een universitair afgestudeerde Orthopedagoog (MSc.), gespecialiseerd in Clinical Skills, Neuropedagogiek en Ontwikkelingsstoornissen. Tevens ben ik in het bezit van de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD). Om u goed van dienst te kunnen zijn en mijzelf te blijven ontwikkelen ben ik geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Orthopedagogen (NVO) en de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Daarnaast werk ik met andere organisaties, zoals de gemeenten en gezondheidspsychologen (gz-psychologen) samen. Ik werk al 14 jaar met kinderen tussen de 0 en 21 jaar en heb ervaring in de basisgezondheidszorg en specialistische gezondheidszorg, vanuit een psychologenpraktijk en het speciaal basisonderwijs.

Samenwerking

Gemeenten:

  • Zuid Holland Zuid
  • Rotterdam Rijnmond

Gz-psychologen en Praktijken:

  • Mevrouw M. van der Slikke, Gezondheidspsycholoog BIG, 1e-lijnspsycholoog NIP en mediator NIP.
  • Mevrouw drs. M. de Vries-Knoester, Gezondheidspsycholoog BIG en Orthopedagoog, 1e-lijnspsycholoog NIP en tevens werkzaam in het Speciaal Basisonderwijs.
  • Van Der Slikke Psychologen: www.vdsp.nl.

Logo

Het logo, het design van de website en de opzet van mijn visitekaartje zijn mede bedacht/gekozen door Duke (7 jaar) en Tess (9 jaar). Fortitudo heeft de gedachten en de levendige fantasie van deze kinderen gebruikt om te kijken wat hen aantrekt en wat zij belangrijk vinden. Zo hadden ze het meteen over de kleur blauw. De psychologische symboliek van de kleur blauw staat onder andere voor ambitie, volhardendheid (tot het doel bereikt is) en het verruimen van de blik. De emoties en eigenschappen die geassocieerd worden met de kleur blauw zijn wilskracht, idealen, geloof en vertrouwen in intuïtief inzicht.

De golvende lijnen op het visitekaartje vonden ze lijken op een achtbaan. Dit is niet alleen leuk in een amusementspark, maar staat natuurlijk ook voor de leuke en minder leuke dingen die je kunt meemaken in het (dagelijks) leven. De lijn omhoog staat voor de stijgende lijn die Fortitudo wil bereiken in de hulpverlening.

Dit logo geeft dus alles weer waar Fortitudo voor staat en waar wij graag hulp en ondersteuning bij wil bieden. Wij geloven in de unieke sterkte, moed en dapperheid van ieder individu!

Fortitudo Hulp Begeleiding Steun Training Kind AdolescentFortitudo Hulp Begeleiding Steun Training Kind Adolescent